El professorat

Aïda Ballet

Inicia els seus estudis a l’Helena Munné Estudi de Teatre i posteriorment es gradua en interpretació de text per l’Institut del Teatre de Barcelona. En acabar els estudis d’interpretació cursa el Postgrau d’Arts Escèniques i Educació impartit per l’Institut del Teatre a Vic. Complementa la seva formació amb altres disciplines com dansa contemporània,  improvisació i feldenkrais amb professionals com: Lipi Hernàndez, Natàlia Viñas, Mercedes Boronat, Èlia Genis o Javi Prieto.

Pel que fa a la veu, és professora certificada de Functional Voice Training, des del 2022. Imparteix classes particulars de veu i dicció i col·labora en projectes específics d’instituts o productores fent assessories de dicció. Des del 2019 és professora de Dicció Catalana al CFGS d’Arsènic, Granollers. I des del 2023 és professora de veu al Pla de Formació Actoral del Timbal i a l’Institut del Teatre, Barcelona.

Va ser membre cofundadora de la companyia Menú Teatral (2013-2017) amb qui estrena l’espectacle La Pista (Sala Atrium, Teatre Gaudí) Alícia (Sala Atrium), Nespresso Dreaming (Microteatre Barcelona). A més a més estrena l’espectacle de dansa El Pacto, de Carmen Gómez.