El professorat

Carmela Poch

Carmela Poch neix a Barcelona el 31 d’agost de 1978.

Va acabar els seus estudis a Nancy Tuñón i Jordi Oliver, Escola d’actors l’any 2.000. Va continuar la seva formació en interpretació, dansa, dansa-teatre i cant amb professors com Neil LaBute, Michael Attenborough, Javier Galitó-Cava, Carlota Subirós, Mercedes Boronat, Guillermo Ghio, Jordi Mesalles, Boris Rotenstein, Marc Martínez o Jordi Frades, entre altres.

En teatre ha treballat amb companyies com La Virguería, La Peleona i en diversos projectes sota la direcció d’Alex Mañas, Martí Torras, Iban Beltran i la finesa Sara Turunen entre altres.

En cinema la veurem avaiat a Aftersun de Lluís Galter i l’hem vist a Les Perseides d’Alberto Dexeus i Ànnia Gabarró, Quiero Lo Eterno de Miguel Ángel Blanca, Gàbies d’Or d’Antoni Ribas, Joves de Ramon Termens i Carles Torres.

En televisió la podem veure a Tú también lo harías (Disney+) i també la hem vist a  Desaparecidos (Amazon Prime), Mar de Plástico (Mediaset), El Don de Alba (Disney i Mediaset), Homicidios (Mediaset), La Mari 2 (TV3 i Canal Sur) i Porca misèria (TV3).