El professorat

CLARA GARCÉS

Es forma com actriu a l’Estudi Nancy Tuñón-Jordi Oliver i posteriorment a l’Institut del Teatre de Barcelona. Segueix completant la seva formació amb cursos que li permeten ampliar coneixements en l’àmbit de la tècnica vocal i el moviment. Al teatre ha participat en muntatges com: Barcelona contra la paret (Festival Grec 2016, Fira Tàrrega 2016, Festival Temporada Alta 2016, Antic Teatre i Teatro del Barrio), Els dies que vindran (Temporada Alta 2017), El mateix dia. La mateixa hora. El mateix lloc (TNC), Fadwa16 francos con 29 céntimos, Jo després de Tu (Teatre Tantarantana) o Clarissa (La Badabadoc), entre altres. Ha escrit i dirigit algunes dramatúrgies pròpies: 16 francos con 29 céntimosFadwa i darrerament Lilith (el incendio del Paraíso). Ha realitzat diversos treballs per a la televisió i el cinema, així com en doblatge i locució.

Pel que fa a la veu, és professora certificada de Functional Voice Training, des del 2022. Imparteix classes particulars de veu i dicció i col·labora en projectes específics d’instituts o productores fent assessories de dicció. Des del 2019 és professora de Dicció Catalana al CFGS d’Arsènic, Granollers. I des del 2023 és professora de veu al Pla de Formació Actoral del Timbal i a l’Institut del Teatre, Barcelona.

Va ser membre cofundadora de la companyia Menú Teatral (2013-2017) amb qui estrena l’espectacle La Pista (Sala Atrium, Teatre Gaudí) Alícia (Sala Atrium), Nespresso Dreaming (Microteatre Barcelona). A més a més estrena l’espectacle de dansa El Pacto, de Carmen Gómez.