El professorat

Esther Solsona de la Serna

Coach d’actors i professora d’interpretació. És graduada en Interpretació per l’Escola Nancy Tuñón i, posteriorment, es va formar, entre altres mestres, amb Philippe Gaullier (École Jacques Lecoq, París), Anatoli Vassiliev (Teatre de l’Art de Moscú), Bernie Hiller o Christine Adaire (Chicago University).

Exerceix, també, com a professora associada en el Grau de Comunicació de la Universitat Oberta de Catalunya (UOC, 2010) i en el Màster de Psicologia Sanitària de la Universitat Abad Oliba-Ceu (UAO, 2014) on imparteix tècniques teatrals aplicades a la salut. En aquest àmbit, així com en el de la comunicació oral i científica, ha col·laborat també amb altres entitats sanitàries, com a Hospital de Sant  Pau i MútuaTerrassa. 

És llicenciada en Història Contemporània per la Universitat de Barcelona i ha realitzat cursos d’especialització a la Universitat Autònoma de Madrid, la Complutense, la Freie Universität (Berlín) i la Middlessex University (Londres). També s’ha format en psicologia (UOC) i en tècniques relacionades amb la salut física i emocional (Pschy-K). És, a més, professora de ioga.

És membre del Col·legi de Periodistes de Catalunya, així com de l’Associació d’Actors i Directors Professionals de Catalunya i ha estat convidada per la UNESCO per a impartir conferències sobre les arts teatrals i cinematogràfiques.