El professorat

Marina Font

Llicenciada en Història de l’Art a l’UAB (2010) i diplomada en Interpretació a l’Estudi Nancy Tuñón-Jordi Oliver (2016), segueix formant-se en interpretació i dramatúrgia a la Sala Beckett, l’Estudi Karlo i el Frank Stein Studio, al costat de professionals com Claudio Tolcachir, Josep MªMiró, Hèctor Hernández Vicens o Simon Stephens.

Paral·lelament, manté relació amb disciplines físiques: iniciant-se amb dansa moderna, treballa posteriorment l’acrobàcia aèria a l’Escola de Circ Rogelio Rivel i el pole dance. El 2022 cursa també Keep Moving Method de la coreògrafa Mercedes Boronat.

Com a formadora imparteix cursos i tallers de teatre per infants i adults des del 2013, i d’Expressió Escènica i Interpretació per a diversos col·lectius (corals Veus de Collserola i Coral Tempus (2017-2019), Club de Patinatge Artístic de Sabadell (2018-2019)).

En actiu com a actriu des del 2014, s’estrena de la mà de Mònica Milà en la peça curta “Si no t’obren la porta”, participa en dues edicions del Festival Píndoles i del Festival Mutis, i treballa amb diverses companyies teatrals fins que al 2017 comença la creació d’espectacles fundant la Cia. La Cadena.

Actualment, a més, és professora de tècniques corporals de l’Estudi Nancy Tuñón – Jordi Oliver.