El professorat

Martina Tresserra

Formada principalment a l’Estudi Nancy Tuñón – Jordi Oliver i a l’Institut del Teatre de Barcelona en l’itinerari d’interpretació – musical. Estudis de veu i cant amb Javi Prieto (Funcional Voice Training), Helen Rowson i Viv Maning (Estill Voice Training), Catherine Fitzmaurice, Kena Toledo, Gemma Reguant entre d’altres. Llicenciada també en Història de l’Art per la Universitat de Barcelona.

Com a actriu de teatre ha treballat en muntatges com “Solar” de la companyia Mos Maiorum (2023-2024), obra candidata a millor autoria revelació als Premis Max; “Amnè(i)s(t)ia” de Chokri Ben Chikha (2018-2019), “Animals de Companyia” d’Estel Solé (2014-2016), “Al 80% de les dones els agrada que les facin riure” de Miki Esparbé (2014), “Cançons d’amors i de guerres” dirigit per Agustí Humet (2013), “El cel de la Jojó” dirigit per Maria Casellas (2012) o “Argelès sur mer” dirigit per Àlex Rigola (2011).

Al 2019 crea i interpreta la protagonista de “Minut feliç”, una sèrie per Instagram guanyadora del Premis VOC d’Òmnium Cultural. També ha participat en sèries de televisió com “El cor de la ciutat” i en nombrosos curtmetratges de l’ESCAC, Blanquerna- URL i la Universitat Pompeu Fabra.

El 2016 presenta “Altres dones” a El Maldà. El seu primer disc com a cantant i compositora. Ha fet també l’ajudantia de direcció i creació de l’espai sonor de “Diumenge” de Joan Brossa dirigida per Hermann Bonnín a La Seca (2017).

Actualment compagina la docència amb la seva carrera com actriu i cantant.