El professorat

Mònica Milà 

S’ha format com a actriu; va seguir tot el programa del Pla de Formació de l’actor a l’Estudi Nancy Tuñón (1995-1999), a més de fer diversos cursos complementaris de la disciplina actoral i un postgrau de direcció d’actors a la Universitat Ramon Llull.

Formada com a terapeuta Gestalt (2001 al 2005) i en psicoteràpia integrativa transpersonal prograna SAT del dr. Claudio Naranjo (2004 al 2008), a més és diplomada en Relacions Públiques per la Universitat Autònoma de Barcelona.

Començà el seu camí professional treballant a agències multinacionals de publicitat (1989 al 1996).

Ha impartit cursos de teatre a professors de secundària per millorar la seva conducció de l’aula, a la Universitat Politècnica de Catalunya i a l’escola d’infermeria de la Vall d’Hebron, per millorar la relació assistencial. Col·labora en la formació “El Teatro como Oportunidad” i com a facilitadora del projecte Koa Teatre destinat a adolescents en situació de patiment, vulnerabilitat i/o risc psicològic. Facilitant eines preventives per al benestar emocional dels i les joves. Col·labora com a terapeuta Gestalt al centre L’Enllaç.

És professora de tècniques d’interpretació (treball intern de l’actor) a l’Estudi Nancy Tuñón · Jordi Oliver desde l’any 2005.