L’Escola

Altres avantatges i serveis

Carnet de l’escola

Amb el carnet d’estudiant de l’escola podràs gaudir de descomptes en diversos teatres de Barcelona; Teatre Goya, La Sala Villaroel, Teatre Condal, Teatre Romea, Teatre Poliorama, Teatre Nacional de Catalunya, Teatre Tantarantana, Teatre Akadèmia… 

Sovint tenim entrades per funcions gratuïtes en aquests teatres per als alumnes de l’escola. 

També obtindràs ofertes i descomptes per crear el teu material (Book Fotogràfic i Videobook).

Serveis i avantatges de la formació de l’actor

Com a alumne de la nostra formació comptaràs amb un servei d’assessorament laboral on et guiarem per ajudar-te a introduir-te al món professional. 

Durant la formació tindràs un tutor que t’acompanyarà en la teva evolució i t’ajudarà a resoldre qualsevol dubte o problema que et sorgeixi. 

Per altra banda, estaràs dins de la nostra borsa de treball i et proporcionarem càstings que ens arriben a l’escola de pel·lícules, sèries de televisió, programes, de curtmetratges, etc. 

També tindràs tot el material enregistrat de les classes d’interpretació davant la càmera.

Serveis i avantatges de la formació de teatre per a joves

Com alumne de l’escola estaràs dins de la nostra borsa de treball i et proporcionarem càstings que ens arriben a l’escola de pel·lícules, de sèries de televisió, de programes, de curtmetratges, etc.

Per altra banda, a final de curs un fotògraf professional et farà unes fotos de Book perquè puguis fer-ne un ús laboral. 

També comptaràs amb tot el material enregistrat de les classes d’interpretació davant la càmera. 

Convenis amb altres escoles i organismes

Tenim convenis de col·laboració amb l’ESCAC  (Escola Superior de Cinema i Audiovisual de Catalunya) i amb la Facultat de Comunicació Blanquerna (Universitat Ramón Llull).

Podràs fer el càsting d’arxiu que Tv3 realitza a les instal·lacions de l’escola. 

En finalitzar la formació, amb el diploma i el certificat d’estudis que t’atorgarem, podràs accedir automàticament a ser membre de l’AADPC ( Associació d’Actors i Directors Professionals de Catalunya) i de la Unión de Actores y Actrices.

Tens dubtes?

¿Vols venir a conèixer-nos?